Používá se v mexické, španělské i francouzské kuchyni. Více informací
Použití: do omáček, polévek, salátů, masa a ryb, do rýže, těstovin, k dochucení olivového oleje a octa
Zdravotní účinky: Proti nadýmání, průjmům, při zánětech zažívacího traktu, mírní kašel, působí protizánětlivě, proti bakteriím, plísním, střevním parazitům, při léčení nachlazení, infekcích v ústech, bolestí v krku, stimuluje produkci bílých krvinek a krevní oběh.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Tymiánový čaj
Potřebujeme: 1 lžička tymiánu, 2-3dc vody
V malém hrnci smícháme vodu s tymiánem a přivedeme k varu. Poté vypneme a necháme louhovat 10minut. Scedíme, mužeme osladit medem. Čaj pijeme teplý.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi