Pečené brambory bez msg 100g

Pečené brambory bez msg 100g
Bez glutamanu

Na pečené a grilované brambory ve slupce, ale i bez. Také do zapečených francouzských brambor. Více informací

 Skladem 
36
ks
Výrobce:
Koření Koruna
Katalogové číslo:
A0098-1
Přidat k porovnání

Použití: na pečené a grilované brambory ve slupce, ale i bez, také do zapečených francouzských brambor

Složení: sůl max. 39%, česnek, cibule, paprika, kmín, petržel, bazalka, šalvěj, medvědí česnek

Bez glutamanu !!!

Kořenící přípravek sypký

Vyrobeno v ČR

Recept na pečené brambory

Budete potřebovat:

8 brambor, střední velikost, varný typ C

100g anglické slaniny

1 palice česneku, stroužky oloupané a podélně přepůlené

2 lžíce oleje

1 lžíce sádla

200g lučiny

1 svazek jarní cibulky najemno nakrájené

1 svazek ředkviček, nastrouhané

hrst nasekané petrželky

koření na pečené brambory

sůl, pepř

Postup:
Mřížku dejte na střed a troubu zahřejte na 200 °C. Na dno trouby položte plech. Brambory pořádně omyjte kartáčkem, potřete olejem a posypejte kořením na pečené brambory. Každou bramboru několikrát propíchněte vidličkou a položte na mřížku. Pečte asi hodinu doměkka – středem by měla hladce projet špejle. Můžete je péct i zabalené do alobalu v popelu.  Pečené brambory na talíři zakryjte alobalem a nechte 10 minut stát. Pak každou bramboru křížem nařízněte a zmáčkněte, aby se otevřela. Na 1 lžíci sádla opečte plátky slaniny dokřupava. Pak je vyjměte a odložte na papírové utěrky. Poté v pánvi na nízkém plameni opečte česnek dožluta, nesmí zhnědnout, zhořkl by. Lučinu promíchejte s jarní cibulkou, ředkvičkami a petrželkou, osolte a opepřete. Plňte s ní brambory a ozdobte připravenou slaninou a česnekem. Dobrou chuť. 

Uživatelská recenze produktu Pečené brambory bez msg 100g

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů