Značka Ken Hom vznikla podle jména světoznámého kuchaře Ken Hom. Je to kuchař, který Vás naučí vařit profesionálně asijská jídla. Není divu, že jeho restaurace MEE v Riu de Janeiru získala v březnu roku 2015 Michelinskou hvězdu. A my Vám přinášíme jeho sadu náčiní do kuchyně, které musí mít každý kuchař asijských jídel.
Výrobky jsou profesionální a je třeba si dobře přečíst návod, ale také se o náčiní dobře starat, aby jejich životnost byla co nejdelší.
Ken Hom je jeden z předních světově uznávaných odborníků na autentickou čínskou a asijskou kuchyni. Nejen, že rád používá kvalitní suroviny, ale také nádobí a příslušenství vysoké kvality. To je také důvod, proč je Ken Hom jedna z nejdéle používaných značek vysoké kvality od roku 1986.
Najdete zde dvě řady:
Více se dozvíte o značce v záložce Ken Hom.