Používáme k úpravě ryb a masa, uzenin, jimž dodává zvláštní kořeněné aroma. Dále se přidává do horkých nápojů a svařeného vína, při konzervaci masa, k nakládání různých potravin a zeleniny, do omáček i polévek, do směsí koření, do zeleninových a rýžových pokrmů. Více informací
Použití: k úpravě ryb a masa, uzenin, do horkých nápojů a svařeného vína, při konzervaci masa, k nakládání různých potravin a zeleniny, do omáček i polévek, do směsí koření, do zeleninových a rýžových pokrmů
Zdravotní účinky: Podporuje vylučování žaludečních šťáv, trávení, tvorbu slin a má antimikrobiologické účinky. Zlepšuje krevní oběh, zvyšuje krevní tlak, zmírňuje bolesti kloubů a svalů.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Masážní tinktura
Potřebujeme:1 lžíci drcených kuliček nového koření, 3 dl 60% lihu
Kuličky zalijeme lihem, dobře uzavřeme a necháme 14 dní na teplém místě louhovat. Denně musíme protřepávat. Po uplynutí této doby přecedíme, hotové mazání můžeme aplikovat na bolavé klouby, revmatismus, dnu či namožené svaly.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi