Pikantní indická směs s předsmaženou cibulkou. Více informací
Použití: vhodná do minutek ze všech druhů mas, dušené a restované zeleniny, rýže, pohanky, ale i do omáček a šťáv, můžeme ji též použít na ryby a mořské dary, do polévek, na hrachovou a bramborovou kaši. Přidává se těsně před nebo až na úplný závěr uvařeného pokrmu.
Složení: kari, restovaná cibule, rostliný olej, (pšeničná mouka), paprika sladká chilli mleté, sůl max. 14%, E621
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Nasi Goreng s použitím kořenící směsi "Nasi Goreng"
Potřebujete:
Postup:
V míse rozšlehejte vejce a osolte a opepřete podle chuti.
Rozpalte olej v pánvi a přidejte vejce. Smažte a míchejte, dokud vejce není uvařené. Poté dejte vejce na talíř a odložte.
Do stejné pánve přidejte kořenící směs Nasi Goreng, nakrájený česnek a nakrájenou cibuli a restujte na středním ohni, dokud se nezačnou objevovat vůně koření.
Přidejte nakrájené kuřecí maso, krevety, nakrájenou mrkev a hrášek a smažte, dokud jsou maso a krevety propečené a zelenina měkká.
Přidejte vařenou rýži a smažte, dokud se rýže dobře nesmísí s kořením a zeleninou.
Přidejte smažená vejce, sójovou omáčku a promíchejte.
Ochutnejte a přidejte sůl a pepř podle chuti.
Podávejte s nasekaným koriandrem a limetkou na ozdobu.
Toto jídlo je plné chuti a vůně a je ideální na rychlý oběd nebo večeři.
Dobrou chuť!