Neodmyslitelné koření mnoha kuchyní. Pochází ze Středomoří a západní Asie. Více informací
Použití: vhodná do bramborových, luštěninových, zeleninových polévek, mletého masa, paštik, bramboráku a při zabijačce, při delším vařením hořkne a může zkazit chuť porkmu, proto přidaváme maximálně 10 minut před dovařením jídla
Zdravotní účinky: Podporuje tvorbu žaludečních šťav, proti nadýmání, posiluje nervový systém. Čaj z majoránky je dobrý na nachlazení a na bolest hlavy.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Majoránková mast
Potřebujeme: 1 lžička sušené majoránky, 1 lžíce červeného vína, 1 lžíce másla
Majoránku povaříme s červeným vínem a přivedeme k varu. Po 1 minutě přidáme máslo a smícháme. Necháme vychladnout a uložíme do lednice. Mast je ideální pří nachlazení a rýmě. Vtírá se přímo do nosu.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi