Používá se do sýrů, másla, masti a likérů. Používá se do hořčice, omáček, k přípravě tekutého koření, směs kari a worcesterské omáčky. Více informací
Použití: do sýrů, másla, masti a likérů, do hořčice, omáček, k přípravě tekutého koření, směs kari a worcesterské omáčky, mohou se jím barvít i látky a dřevo
Zdravotní účinky: Stimuluje funkci jater a žlučníku, proti nadýmání, při léčbě žlučníkových chorob, je vhodná pro lidi s citlivým žaludkem. Má výrazné antioxidační účinky, zlepšuje chuť k jídlu. Zlepšuje stav kožních nemocí (ekzémy, lupénka, kožní alergie), alergií.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Kurkumové kapky
Potřebujeme: 1 lžíci mletého kořene kurkumy, 2 dl 60% lihu
Kurkumu přelijeme lihem, vše necháme 14 dní odpočívat, denně protřepáváme, aby se uvolnily léčivé látky. Poté přecedíme a po dobu 8 týdnů užíváme 3× denně 30 kapek. Můžeme použít také k dezinfekci ran, kožních neduhů, aft, oparů, odřenin.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi