Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Více informací
Použití: do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů
Zdravotní účinky: Obklady z koriandru jsou dobré při revmatických bolestech kloubů. Podporuje tvorbu žaludečních šťáv a působí příznivě na trávení. Koriandrový čaj pomáhá při pocitu plnosti, bolestech břicha, a nadýmání.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Koriandrový olej
Potřebujeme: půl sklenice rozdrceneho koriandru, 40% líh, 250ml olivového oleje
Koriandr lehce pokropíme lihem a poté přelijeme teplým, ne však horkým olivovým olejem. Dáme do uzavíratelné sklenice a necháme 7dní louhovat. Užíváme 1-2 lžíce denně. Olejíček pomáhá při zácpě, nadýmání a nechutenství.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi