Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence

Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (4)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (4)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (1)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (2)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (3)
Hodnocení produktu (1)

Tato wok pánev z uhlíkové oceli má přírodní nepřilnavý povrch a stane se tak hlavním pomocníkem při vaření asijských jídel. Je důležité si přečíst přiložený návod. Více informací

 Nedostupný 
1 196
Litujeme, ale zboží nelze koupit Tento produkt byl vyprodán nebo již není v nabídce
Výrobce:
Ken Hom
Kód výrobku:
KH436003
Katalogové číslo:
A0001
EAN:
5011268846236
Záruka:
24 měsíců
Přidat k porovnání

Ken Hom značka je jedna ze světově nejznámějších a uznávaných značek pro ASIJSKÉ A ČÍNSKÉ VAŘENÍ.

Ken Hom je nadšenec do používání vysoce kvalitního nádobí a doplňků, které pomáhají maximalizovat možnosti jakýkoliv pokrmů. Řada Excellence byla vyvinuta tak, aby odolala nejen intenzivnému teplu, které je zapotřebí u vaření, a to v podobě smažení - míchání, ale díky vysoce výkonné technologii zvyšuje zážitek z vaření s vynikajícím přírodním nepřilnavým povrchem.

Pánev je vyrobena z uhlíkové oceli pro zvládání vysokých teplot a rovnoměrné vaření. Vhodné pro všechny typy varných desek včetně indukce.

Nepřilnavá wok pánev poskytuje vynikající výkon a životnost, stejně jako je praktická a snadno se používá. Tyto wok pánve mají vynikající nepřilnavý povrch jak na vnitřní i venkovní straně a je navržena tak, aby se vyrovnala s vysokými teplotami, které jsou potřebné k vaření a smažení. Je možné je mýt v myčce.

Je vyrobena ze silné, ale lehké uhlíkové oceli, která nabízí vynikající vodivost tepla při vysokých teplotách, které vznikají při vaření a míchání.

Tato pánev má přírodní nepřilnavý povrch. Před použitím je třeba si dobře přečíst návod. Tato pánev má na sobě ochranná povlak, který je třeba před použitím odstranit. Je třeba pánev vložit pod tekoucí horkou vodu tím ochranný povlak povolí. Poté je třeba vzít drátenku, houbičku a 3-4 minuty čistit dokud ochranný povlak není vyčištěn. Můžete použít i čistící prostředek. Poté je pánev připravena k použití. Je třeba pak další postup pro použití, aby si pánev vytvořila přírodní nepřilnavý povrch. Poku používáte pánev na indukci stejný proces očisštění je třeba udělat i z druhé strany pánve.

Tato pánev musí být dobře použáváná, prosím čtěte návod, který je přiložen. Po použití je třeba pánev vytřít do sucha a můžete jí lehce natřít olejem. Počítejte s tím, že pánev může reznout, to je normální a přírozený proces. Stačí jen pánev zas dle návodu ošetřit a je znovu připravená k použití. Pánev během používání hnědně. Ken Hom říká čim více tmavá a zakouřená tím lepší kuchař.

Specifikace:

  • Průměr pánve 36 cm
  • Přírodní, efektivní nepřilnavý povrch zvaný patina se bude vyvíjet díky používání
  • 1,8 mm uhlíková ocel
  • bukové držadlo se zavěšenou smyčkou a pomocnou rukojetí
  • plochá základna pro jakýkoli typ varné desky včetně indukčního 
  • můžete používat kovové nástroje
  • tato pánev se nesmí mít v myčce
  • Záruka 2 roky

Tip: pro opravdové kuchaře, co si chtějí užít přírodní vaření

Bian Chao - je způsob, při kterém pánev rozpálíme a vymastíme olejem. Když je pánev velmi horká, přilijeme na její dno jen malé množství oleje pro smažení a přidáme suroviny. Poměr množství oleje pro smažení a suroviny je v rozmezí 1:8 - 1:10. Suroviny za stálého prohazování (promíchávání) zpola nebo téměř úplně orestujeme. Pak přidáme koření, ochucovadla a vše společně dohotovíme. Hotový pokrm nemá mnoho omáčky, je křehce jemný a svěží. Celkový průběh smažení je velmi rychlý působením prudkého ohně za neustálého pohybování pánví.

Hua Chao - je způsob, při kterém surovinu nejdříve obalíme ve škrobu a následně dáme do většího množství oleje o teplotě mezi 60-150°C. V průběhu smažení suroviny neustále od sebe oddělujeme, aby se neslepily. Suroviny těsně před úplným dosmažením vyjmeme a dáme stranou. Do čisté rozpálené pánve nalijeme znovu trochu oleje, ve kterém osmažíme vedlejší suroviny (např. zeleninu) nebo pouze koření a ochucovadla. Pak přidáme zahušťovací škrobovou směs a nakonec stranou odložené hlavní suroviny, které rychle dohotovíme. Připravený pokrm je lehce mastný, klouzavý, měkce jemný a lesklý.

kh331103.jpg

 

 

Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (1) Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (2) Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence (3)

Uživatelská recenze produktu Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 36cm, řada Excellence

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
100% Hodnotilo 1 uživatelů

100%
  • Nepřilnavý povrch.
  • Vhodný i pro indukci.
  • Dostatečná velikost pro velkou rodinu.
  • Snadná údržba.

Celkové zhodnocení:

Po vyzkoušení všech různých woků je tento naprostý TOP. Měla jsem z woku bez nějaké nepřilnavé vrstvy strach, ale uhlíkový wok se v mé kuchyni ujal velmi rychle. Nejen, že se nic nepřipaluje, ale dokáže se nahřát i na indukci na takovou teplotu, že je maso během chvilky hotové. Vařit s ním na ohni musí být požitek. Výborně se myje, není třeba ani používat saponáty. Po použití a umytí stačí jen natřít olejem. Časem chytá krásnou zapečenou patinu. Velikost o průměru 36 cm je perfektní pro velkou rodinu nebo pokud rádi vaříte pro přátele jako já. Už teď vím, že mi chybí ještě ten nejmenší, který máte v nabídce.