Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence

Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (1)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (1)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (2)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (3)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (4)
  • Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (5)

Tato wok pánev z uhlíkové oceli má přírodní nepřilnavý povrch a stane se tak hlavním pomocníkem při vaření asijských jídel. Je důležité si přečíst přiložený návod. Více informací

 Skladem 
996
ks
Výrobce:
Ken Hom
Kód výrobku:
KH432003
Katalogové číslo:
A0003
EAN:
5011268846205
Záruka:
24 měsíců
Přidat k porovnání

Ken Hom značka je jedna ze světově nejznámějších a uznávaných značek pro ASIJSKÉ A ČÍNSKÉ VAŘENÍ.

Ken Hom je nadšenec do používání vysoce kvalitního nádobí a doplňků, které pomáhají maximalizovat možnosti jakýkoliv pokrmů. Řada Excellence byla vyvinuta tak, aby odolala nejen intenzivnému teplu, které je zapotřebí u vaření, a to v podobě smažení - míchání, ale díky vysoce výkonné technologii zvyšuje zážitek z vaření s vynikajícím přírodním nepřilnavým povrchem.

Pánev je vyrobena z uhlíkové oceli pro zvládnutí vysokých teplot a rovnoměrné vaření. Vhodné pro všechny typy varných desek včetně indukce.

Nepřilnavá wok pánev poskytuje vynikající výkon a životnost, stejně jako je praktická a snadno se používá. Tyto wok pánve mají vynikající nepřilnavý povrch, jak na vnitřní i venkovní straně a je navržena tak, aby se vyrovnala s vysokými teplotami, které jsou zapotřebí k vaření a smažení.

Je vyrobena ze silné - 1,8mm, ale lehké uhlíkové oceli, která nabízí vynikající vodivost tepla při vysokých teplotách, které vznikají při vaření a míchání.

Tato pánev má přírodní nepřilnavý povrch. Před použitím je třeba si dobře přečíst návod. Tato pánev má na sobě ochranný povlak, který je třeba před použitím odstranit. Je třeba pánev vložit pod tekoucí horkou vodu tím ochranný povlak povolí. Poté je třeba vzít drátěnku, houbičku a 3-4 minuty čistit dokud ochranný povlak není vyčištěn. Můžete použít i čistící prostředek. Poté je pánev připravena k použití. Je třeba pak další postup, aby si pánev vytvořila přírodní nepřilnavý povrch. Pokud používáte pánev na indukci stejný proces očištění je třeba udělat i z druhé strany pánve.

Tato pánev musí být dobře používáná, prosím čtěte návod, který je přiložen. Po použití je třeba pánev vytřít do sucha a můžete jí lehce natřít olejem. Počítejte s tím, že pánev může reznout, to je normální a přírozený proces. Stačí jen pánev zas dle návodu ošetřit a je znovu připravená k použití. Pánev během používání hnědne. Ken Hom říká čim více tmavá a zakouřená wok pánev tím lepší kuchař.

Specifikace:

  • Průměr pánve 32 cm
  • Přírodní, efektivní nepřilnavý povrch zvaný patina se bude vyvíjet díky používání
  • 1,8 mm uhlíková ocel
  • bukové držadlo se zavěšenou smyčkou a pomocnou rukojetí
  • plochá základna pro jakýkoli typ varné desky včetně indukčního 
  • můžete používat kovové nástroje
  • tato pánev se nesmí mít v myčce
  • Záruka 2 roky

Tip: pro opravdové kuchaře, co si chtějí užít přírodní vaření

Bian Chao - je způsob, při kterém pánev rozpálíme a vymastíme olejem. Když je pánev velmi horká, přilijeme na její dno jen malé množství oleje pro smažení a přidáme suroviny. Poměr množství oleje pro smažení a suroviny je v rozmezí 1:8 - 1:10. Suroviny za stálého prohazování (promíchávání) zpola nebo téměř úplně orestujeme. Pak přidáme koření, ochucovadla a vše společně dohotovíme. Hotový pokrm nemá mnoho omáčky, je křehce jemný a svěží. Celkový průběh smažení je velmi rychlý působením prudkého ohně za neustálého pohybování pánví.

Hua Chao - je způsob, při kterém surovinu nejdříve obalíme ve škrobu a následně dáme do většího množství oleje o teplotě mezi 60-150°C. V průběhu smažení suroviny neustále od sebe oddělujeme, aby se neslepily. Suroviny těsně před úplným dosmažením vyjmeme a dáme stranou. Do čisté rozpálené pánve nalijeme znovu trochu oleje, ve kterém osmažíme vedlejší suroviny (např. zeleninu) nebo pouze koření a ochucovadla. Pak přidáme zahušťovací škrobovou směs a nakonec stranou odložené hlavní suroviny, které rychle dohotovíme. Připravený pokrm je lehce mastný, klouzavý, měkce jemný a lesklý.

kh331103.jpg

 

Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (2) Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (3) Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (4) Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence (5)

Uživatelská recenze produktu Ken Hom wok pánev z uhlíkové oceli 32cm, řada Excellence

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů