Jalovec červený 500g

Jalovec červený 500g

Plody jalovce obecného patří neodmyslitelně k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, k nakládání masa před uzením, k přípravě tmavých omáček. Ve Velké Británii se používá k ochucování ginu a jiných alkoholických likérů, ve Skandinávii ho přidávají do marinád pro nakládané hovězí a losí maso. Je dobrý s jablky, hovězím a vepřovým masem i husou. Dobře se kombinuje s bobkovým listem, kmínem, saturejkou a tymiánem. Více informací

 Skladem 
159
ks
Výrobce:
Koření Koruna
Přidat k porovnání

Použití: zvěřina, nejvíce se hodí k úpravě kančího, srnčího a holubího masa, do gulášů, při přípravě marinád a vaření brambor, do omáček, při marinování ryb i ochucení kysaného zelí

Zdravotní účinky: Používá se při léčbě močových cest, upravuje trávení, zabraňuje nadýmání. Není vhodný při poruchách ledvin. Jalovcové bobule obsahují mnoho éterických olejů, ty mají desinfekční účinky, povzbuzují chuť k jídlu, uvolňují svaly. Čaj pomáhá při revmatických bolestech, žaludečních potížích.

Jednodruhové koření

Vyrobeno v ČR

Uživatelská recenze produktu Jalovec červený 500g

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů