Ďábelská ohnivě pálící směs z Tunisu určená k přiostření pokrmu. Více informací
Použití v kuchyni: omáčeky, do gulášů, polévek, na grilované maso, do minutek, špaget, ale i do mletých masových směsí na topinky. Smícháním s olivovým olejem vytvoříme pastu Harrisa.
Složení: sůl 5 %, chilli, kmín, kmín římský, koriandr.
Bez přidaného glutamátu !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Kořeněný dip z pečené papriky, rajčat a harissy
Potřebujete:
Postup:
Tento dip je skvělou volbou pro všechny, kteří milují pikantní a kořeněné chutě. Harissa dodává tomuto dipu pikantní kořeněnou chuť, zatímco pečené papriky a rajčata dodávají sladkou a jemnou chuť. Tento dip je skvělým způsobem, jak ochutnat arabské koření Harissa a objevit nové chutě a vůně arabské kuchyně. Můžete jej podávat s pečeným chlebem nebo čerstvou zeleninou.