Kořenící směs s výraznou chutí a vůní česneku na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností dle fantazie kuchaře. Výtečně se hodí na rožněné skopové maso. Více informací
Použití v kuchyni: grilováni, rožnění a pečení všechb druhů mas, ryby, těstoviny, skopové maso.
Složení: mořská sůl (max.49%), koření (česnek granulovaný, petržel list, medvědí česnek)
Bez přidaného glutamátu !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Burger s grilovacím kořením s česnekem a mořskou solí
Potřebujete:
Postup:
V míse smíchejte mleté maso, jemně nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, vejce a kořenící směs Grilovací koření s česnekem a mořskou solí - jemné. Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.
Z masa vytvarujte 4 stejnoměrné kotlety, které mají přibližně stejnou tloušťku.
Gril nebo grilovací pánvi předehřejte na střední teplotu. Potřete povrch grilovací plochy nebo pánve trochou oleje, aby se kotlety nelepily.
Položte kotlety na předehřátý gril nebo do pánve a grilujte je asi 4-5 minut z každé strany, dokud nejsou zevnitř upečené a vně mají krásnou zlatavou barvu. Během grilování je neotáčejte příliš často, aby se jim vytvořila krásná kůrka.
Asi 1 minutu před dokončením grilování na každou kotletu položte plátek sýra, aby se jemně roztál.
Během grilování kotletů si opečte rohlíky na hamburger, aby získaly křupavou konzistenci.
Na spodní část opečeného rohlíku položte grilovaný kotlet se sýrem. Na něj přidejte salátový list, plátky rajčat, plátky okurky a další oblíbené přílohy.
Přiklopte horní část rohlíku a váš grilovaný burger je hotový!
Podávejte burger s hranolkami, křupavými bramborovými lupínky nebo salátem podle svého výběru.
Tento recept vám umožní vychutnat si šťavnatý a aromatický burger, díky kořenící směsi Grilovací koření s česnekem a mořskou solí. Můžete si ho přizpůsobit svým představám a přidat další oblíbené ingredience. Dobrou chuť!