Kořenící směs bez přidaného glutamanu sodného a soli, vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů. Více informací
Použití v kuchyni: grilovaní a pečení všech druhů mas.
Složení: paprika sladká, kmín, česnek, koriandr, cibule sušená.
Bez přidaného glutamátu !!! Bez soli !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Grilované kuřecí kebabky s kořenící směsí Grill bez MSG a soli
Potřebujete:
Postup:
V míse smíchejte jemně nasekanou cibuli, česnek, olivový olej, kořenící směs Grill bez MSG a soli, citronovou šťávu a čerstvě mletý černý pepř.
Přidejte nakrájené kuřecí maso do marinády a dobře promíchejte, aby se maso rovnoměrně pokrylo. Nechte marinovat v lednici minimálně 30 minut, ideálně však 2-4 hodiny, abychom dosáhli lepšího proniknutí chuti.
Předehřejte gril na střední až vysokou teplotu.
Napichujte marinované kousky kuřecího masa, střídajte s nakrájenými paprikami a případně rajčaty na dřevěné špejle. Ponechte malý prostor mezi kousky, aby se hřály rovnoměrně.
Grilujte kebabky na předehřátém grilu asi 10-12 minut, pravidelně je otáčejte, dokud nejsou maso zevnitř upečené a vně zlatavě hnědé.
Jakmile jsou kebabky hotové, opatrně je vyjměte z grilu a nechte je chvíli odpočinout.
Podávejte grilované kuřecí kebabky jako hlavní jídlo nebo součást grilovacího menu. Doporučuje se podávat s čerstvými saláty, omáčkami na bázi jogurtu nebo plackami naan.
Přejeme dobrou chuť!