Používá se v italské a francouzské kuchyni, k dokořenění sladkého pečiva, chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, sýrových a tvarohových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů, konzervaci zeleniny, k přípravě dušeného masa a výrobě likérů. Více informací
Použití: k dokořenění sladkého pečiva, chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, sýrových a tvarohových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů, konzervaci zeleniny, k přípravě dušeného masa a výrobě likérů
Zdravotní účinky: Podporuje tvorbu mléka u matek, proti křečím střev, nadýmání, je močopudný a ulehčuje odkašlávání.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Fenyklový čaj
Potřebujeme: 2 čajové lžičky fenyklu, 250ml vody
Fenykl zalijeme vroucí vodou a necháme 10min louhovat. Poté přecedíme. Pro zvýšení ůčinku můžeme přidat heřmánek. Čaj pijeme 2-3 denně při nachlazení.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi