Směs koření na tradiční argentinskou salsu. Výrazná chuť bylinek, která zvýrazní chuť hovězího masa. Argentinská salsa chimichurri (čimičuri) patří mezi nejznámější recepty z jihoamerického kontinentu. Původní recept na chimichurri pochází z Argentiny, připravuje se ale také v Urugvayi, Chile nebo Paraguayi. Více informací
Použití: jako omáčka k hotovému masu, ale je možné ji použít jako marinádu (především na kuřecí nebo ryby), nebo k opečenému chlebu. Kořenící směs lze také použít na všechny zeleninové pokrmy, a to jak za studena, tak za tepla.
Složení: sůl mořská max.15%, koření (cibule, petržel, česnek, pepř, paprika, oregano), třtinový cukr.
Bez přidaného glutamátu !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Naložte maso do omáčky a nechte několik hodin marinovat. Pak maso ugrilujte nebo upečte. Po upečení můžete servírovat s čerstvou omáčkou.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi