Kořenící směs bez přidaného glutamátu sodného E 621 nejen na výrobu bylinkového másla. Více informací
Použití v kuchyni: výroba bylinkového másla, k minutkam i vařeným masům, polevky, omáčky, k ochucení majonézy, zeleninové saláty.
Davkování: 2-3 lžičky směsi utřeme do hladka s kostkou másla (0,25kg).
Složení: sůl max. 33%, česnek, cibule, kukuřičná mouka, třtinový cukr, rozmarýn,
mrkev, pastynák, petržel, medvědí česnek, kurkuma, pažitka, vtamín B2.
Bez přidaného glutamátu !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Pečený losos s bylinkovým máslem a pečenou zeleninou
Potřebujete:
Postup:
Tento recept je skvělý pro zdravou a chutnou večeři s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin z lososu a s bohatou paletou chutí a vůní díky bylinkovému máslu a pečené zelenině. Můžete si zvolit i jinou zeleninu podle vašeho gusta, například dýni nebo brokolici. Doufám, že si tento recept vychutnáte!