Do perníků, pečiva, svařeného vína, hruškových a jablečných povidel a kompotů. Více informací
Použití: do perníků, pečiva, svařeného vína, hruškových a jablečných povidel a kompotů.
Zdravotní účinky: Čaj z badyánu pomáhá při kolikách a revmatizmu.Podporuje zažívání, zrychluje metabolismus, má silné antibakteriální účinky. Vyrábí se z něj lék Tamiflu.
Jednodruhové koření
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Antibakteriální badyánový čaj
Potřebujeme: 1 lžičku nadrceného badyánu, 1 lžičku hřebíčků, kousek skořice, 1 lžičku anýzu, 3 dl vroucí vody
Koření přelijeme vroucí vodou a necháme 10 minut louhovat. Poté přecedíme, můžeme dosladit medem.
Tento čaj je velmi účinný při respiračních nemocech, zánětech močových cest i podrážděnému trávení.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi