Všestranná univerzální kořenící směs vhodná ke grilovaní a pečení. Více informací
Použití v kuchyni: na pečení a grilování všech druhů mas, vhodná na marinování, do nádivek, zapečených brambor a těstovin, na dušenou nebo grilovanou zeleninu.
Složení: tymián, hořčice, petřžel list, koriandr mletý, cibule, paprika sladká.
Bez přidaného glutamátu !!! Bez soli !!!
Kořenící přípravek sypký
Vyrobeno v ČR
Recept:
Argentinský grilovaný steak s chimichurri omáčkou
Potřebujete:
Postup:
Připravte si steak, nechte ho pokojové teploty asi 30 minut před grilováním.
Smíchejte kořenící směs Argentina s olivovým olejem a přidejte sůl a pepř dle chuti. Namažte steaky touto směsí a nechte je marinovat asi 30 minut.
Mezitím si připravte chimichurri omáčku: V misce smíchejte petrželku, česnek, máty, koriandr, ocet a olivový olej. Přidejte sůl a pepř dle chuti a nechte odpočinout, aby se chutě propojily.
Zahřejte gril na středně vysokou teplotu. Položte steak na gril a grilujte 3-4 minuty na každé straně pro středně propečený steak.
Vyjměte steak z grilu a nechte ho odpočinout asi 5 minut před podáváním. Nasekejte na plátky a podávejte s chimichurri omáčkou.
Tento argentinský grilovaný steak s chimichurri omáčkou je skvělým způsobem, jak využít kořenící směs Argentina a přinést na talíř nádech jihoamerického grilování.