Do některých druhů chleba, pečiva, do okurek a červeného zelí. K nakládání řepy, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je také vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí. Více informací
Použití: chleba, pečivo, do okurek a červeného zelí, k nakládání řepy, do hruškového a jablečného kompotu, do kořenících směsí
Vyrobeno v ČR
Tip na užití:
Anýzový čaj
Potřebujeme: 1 čajovou lžičku anýzových semínek, 2 dl vroucí vody
Anýz přelijeme vroucí vodou, přikryjeme a necháme 10 minut louhovat. Pak přecedíme a popíjíme po douškách. Nápoj chutná lépe teplý.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi