Ideální směs koření na pečení amerických brambor a pečáků. Více informací
Použití v kuchyni: pečení brambor, krokety, hranolky, pomfrity, zapečené francouzské brambory.
Složení: sůl max. 60%, cukr, kouřové aroma, paprika, E621.
Kořenící přípravek sypký
Může obsahovat stopy alergenu.
Vyrobeno v ČR
Recept:
Americké brambory
Potřebujete:
Postup:
Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Nakrájenou cibuli a česnek smíchejte s bramborami.
V míse smíchejte olivový olej, kořenící směs Americké brambory, sůl a pepř. Poté přidejte brambory s cibulí a česnekem a dobře promíchejte, aby byly brambory celé pokryté kořením.
Rozložte brambory na plech s pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě na 200°C po dobu asi 25-30 minut, dokud nejsou brambory měkké a zlatavé.
Posypte pečené brambory nastrouhaným sýrem Cheddar a nechte sýr rozpustit.
Pokud chcete, můžete posypat brambory nasekaným čerstvým koriandrem a servírovat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k masu nebo rybám.
Dobrou chuť!